skip to Main Content

CotY Complete Transformation: Tabor Design Build

Creating an open, family friendly kitchen by adding light and functionality 

2021 CotY Finalist, Residential Kitchen $60,001 to $100,000

Tabor Design Build’s clients were unhappy with their existing kitchen because the space seemed dark and closed off from the rest of the house. A wall blocked the kitchen from the family room where their children played. Their wood cabinets and countertops were dated and needed to be replaced. These homeowners wanted an open floor plan for increased light and entertaining guests, however they did not want to reduce the number of cabinets. The Tabor team accomplished this by eliminating the wall between the kitchen and family room and adding a knee wall and bar to encompass the farmhouse sink, dishwasher, and base cabinetry.

To see more work by Tabor Design Build visit their website

Before

After

 

Back To Top